Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1978 με το όνομα "Κρυσταλλέρια" και το πρώτο της κατάστημα άνοιξε επί της Λεωφόρου Γαλατσίου 90, στο Γαλάτσι.

Το 2009 μεταφερθήκαμε στο νέο, ανακαινισμένο εκθεσιακό μας χώρο στα Άνω Πατήσια στη συμβολή της Λεωφόρου Ηρακλείου με την οδό Αγίας Λαύρας. Η ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μικροέπιπλα όπως: τραπεζάκια σαλονιού, σεκρετέρ, βιτρίνες, έπιπλα για την τηλεόραση, έπιπλα για την είσοδο όπως επίσης και καναπέδες, τραπεζαρίες μοντέρνες και κλασικές, συνθέσεις TV.

Στο νέο μας κατάστημα θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή απο μοντέρνες και κλασικές προτάσεις φωτιστικών για όλο σας το σπίτι καθώς και πολλά διακοσμητικά είδη για ένα ολοκληρωμένο αισθητικό αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα με την καλύτερη σχέση τιμής και αξίας , γι' αυτό και το μεγαλύτερο κομμάτι των ειδών μας εισάγεται απευθείας απο διαλεγμένους ευρωπαϊκούς οίκους επίπλων και φωτιστικών.

Είτε θέλετε να αποκτήσετε ένα στοιχείο που θα συμπληρώσει το χώρο σας, είτε μία ολοκληρωμένη λύση διακόσμησης επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα προϊόντα μας...