Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε μία λίστα συχνών ερωτήσεων χωρισμένες σε σχετικές κατηγορίες. Μέσω αυτής της υποενότητας στοχεύουμε να δώσουμε μια άμεση απαντηση στις συνήθεις απορίες που προκύπτουν από τους πελάτες μας. Αν δεν βρίσκετε το ερώτημά σας στη λίστα ή δεν καλύπτεστε πλήρως απο τις απαντήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχετικά με το site μας

Πως αποθηκεύω τα προιόντα απο τη λίστα "αγαπημένα";

Δημιουργήσαμε τη λίστα αγαπημένων με σκοπό την προσωπική σας εξυπηρέτηση. Για λόγους διευκόλυνσης δεν απαιτείται δημιουργία λογαριασμού ή σύνδεση με τα στοιχεία σας. Απλά συγκεντρώστε τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν προσθέτωντας τα στη λίστα και αν θέλετε ένα αντίγραφο μπορείτε να εκτυπώστε τη λίστα ή να τη στείλετε σε κάποιο email.

Μπορώ να παραγγείλω από την Crystaleria on-line ή τηλεφωνικά;

  • Τηλεφωνικά, ναι.
  • Ηλεκτρονικά όχι, για λόγους διαθεσιμότητας.
  • Περιηγηθείτε την ιστοσελίδα μας για να δείτε τα προϊόντα μας.
  • Καλέστε στo τηλέφωνo: 210 222 4 888
    Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Φωτιστικά

'Εχω διπλό διακόπτη, μπορεί να ανάψει το φωτιστικό μου "μισό-μισό";

Τα περισσότερα φωτιστικά απο την εργοστασιακή τους ηλεκτρολογική σύνδεση είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να ανάβουν όλοι οι λαμπτήρες τους με το πάτημα ενός διακόπτη. Συχνά όμως η ηλεκτρολογική εγκατάσταση ενός σπιτιού μας επιτρέπει να ανάψουμε ένα φωτιστικό "μισό-μισό" μέσω της χρήσης διπλού διακόπτη με δύο μπoυτόν. Κάτι τέτοιο αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς μπορούμε να περιορίσουμε την κατανάλωση του ρεύματος και να προσαρμόσουμε την ποσότητα του φωτισμού ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Στα πολύφωτα, τα φωτιστικά που προορίζονται κυρίως για τους χώρους του σαλονιού και της τραπεζαρίας μπορούμε να προσαρμόσουμε τα περισσότερα απ' τα φωτιστικά μας ώστε να ανάβουν με τη χρήση διπλού διακόπτη. Σε ορισμένα πολύφωτα η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει και απο τον ηλεκτρολόγο που αναλαμβάνει την εγκατάσταση του φωτιστικού. Συμβουλευτείτε μας για την συμβατότητα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ροοστάτη (dimmer) για την αυξομείωση της έντασης του φωτιστικού μου;

Το αν ένα φωτιστικό είναι συμβατό με ρυθμιστή έντασης φωτισμού, ροοστάτη ή αλλιώς dimmer, εξαρτάται απο τον τύπο του λαμπτήρα που χρησιμοποιεί και όχι απο το ίδιο το φωτιστικό. Γενικά οι λαμπτήρες αλογόνου (πχ G9) ή πυρακτώσεως (κλασικός βιδωτός λαμπτήρας) μπορούν να συνδυαστούν με ντίμερ ενώ οι περισσότεροι λαμπτήρες οικονομίας συνήθως όχι.

Για τα φωτιστικά που λειτουργούν με μετασχηματιστή, δηλαδή που δέχονται λαμπτήρες που λειτουργούν σε τάση χαμηλότερη των 230 Volt (π.χ G4/12V), πρέπει να προσέξουμε ο τύπος του μετασχηματιστή του φωτιστικού να είναι συμβατός με τον τύπο του ντίμερ. (πχ ηλεκτρονικός μετασχηματιστής λειτουργεί σωστά με ηλεκτρονικό ντίμερ).

Όσον αφορά τους λαμπτηρες LED υπάρχουν διάφοροι τύποι, κάποιοι "ντιμάρονται" ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Πριν την αγορά προσέξτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε λαμπτήρα.

Μπορώ να βρω λαμπτήρες αντικατάστασης εύκολα αν μου καούν;

Για όλα τα φωτιστικά που θα βρείτε στο κατάστημά μας υπάρχουν λαμπτήρες αντικατάστασης στο εμπόριο.

Αναλαμβάνει το κατάστημά σας τοποθετήσεις φωτιστικών;

Text goes here

Τί γίνεται αν μου σπάσει κάποιο γυαλάκι, κρυσταλλάκι ή εξάρτημα απ'το φωτιστικό;

Φροντίζουμε πάντα για το απόθεμα ανταλλακτικών των φωτιστικών μας. Αν κάποιο εξάρτημα δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή που θα το ζητήσετε φροντίζουμε για την αντικατάστασή του το ταχύτερον δυνατόν.

Πώς καθαρίζονται τα φωτιστικά;

Για τη συντήρηση και το καθάρισμα των φωτιστικών σας ισχύουν τα εξής:

1. Προσέχουμε ώστε το φωτιστικό που καθαρίζουμε να είναι πάντα σβηστό.

2. Χρησιμοποιούμε ένα καλά στυμμένο πανί απο το νερό, για να αφαιρέσουμε τη σκόνη και τις δαχτυλιές απο τις μεταλλικές επιφάνειες.

3. Δε χρησιμοποιούμε χημικά καθαριστικά ή απορρυπαντικά καθώς μπορούν να φθείρουν τις μεταλλικές επιφάνειες και να προκαλέσουν θαμπάδα.

Είναι το φωτιστικό που έχω επιλέξει συμβατό με λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας;

Text goes here

Στο ταβάνι μου έχω γύψινη ροζέτα. Τι γίνεται με τα φωτιστικά οροφής;

Text goes here

Έπιπλα

Πως καθαρίζονται τα έπιπλα;

Text goes here

Διαθεσιμότητα & διάθεση προιόντων

Είναι ολα σας τα προιόντα ετοιμοπαράδοτα;

Text goes here

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα προϊόντα μας...